There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Träningsfri Fredag

- oktober 22, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Det kändes som en bra idé i morse att börja dagen med att kasta en snöboll i sovrummet med tanken att träffa Darling som låg i sängen. Det kändes som...

Det kändes som en bra idé i morse att börja dagen med att kasta en snöboll i sovrummet med tanken att träffa Darling som låg i sängen. Det kändes som en mindre bra idé att missa honom helt och hållet och snopet se snöbollen fara ner bakom sängen.
Hoppas den inte landade i kontaktlisten. Eller vad var det nu Inka sa, grenuttag?
Eller har jag blandat ihop det igen?

Nej tack!

För annars tycker jag inte snön har här att göra. Jag vill inte ha nån snö, klarar mig finemang utan den. Förra året när vi hade så sjukt mycket snö, inte vart det nåt bättre. Jag tänkte att med den istiden som attackerade oss då skulle sommarens alla förhatliga kryp i alla fall vara till antalet något färre, men nähä då!
Då hade de övervintrat så gott under meterhöga snödrivor och kröp sen fram lagom till sommaren med förstärkningar i arméerna.

Jag tänker mest på att jag ska ut och köra bil på sommardäck i kväll. Hoppas att snön inte ligger kvar ute då och hoppas att det inte kommer mer under helgen, för då lär Darling och jag få byta däcken på bilen själv, kanske inte lika svårt nu när vi har lilla Loppan. Värre var det förut med bussen.

Mer om viktopar

Idag laddar jag för ett inlägg om vikoperationer igen. Läste och förfasades över en artikel i senaste Amelia och kan inte låta det passera okommenterat. Men när mitt inlägg i debatten blir klart vet jag inte. Det är inte ett helt lätt ämne att skriva om och som alltid vill jag ha på fötterna när jag skriver, så det blir till att göra lite research.

Koll på läget

Annars så förfasas jag inte över särskilt mycket den här fredagen. Lasagnen som ska bli middag ikväll står i ugnen, diskmaskinen är igång och jag tänker att lunch kanske är en bra idé, inte för att jag är direkt sugen, men hur ofta är jag det egentligen?

Tung träning

Japp, så säger min PT jämt!Gårdagens SaCoPu var jobbig, det märks att jag tränat 6 dagar på raken när jag kommer till Tordsdag. Jobbig, men som alltid rolig.

Desto jobbigare det är, desto mer impad blir jag över Inka som alltid ser lika jäkla pigg och glad ut. Det ser aldrig svårt eller jobbigt ut för henne, oavsett hur många klasser hon har.

Jag vet att så är det inte alltid, det är inte alltid lätt för någon, men just att det inte syns, att hon får det att se så enkelt ut, hmmmmm.
Det får i alla fall mig att ta i ännu lite mer, för att jag tänker att kan hon, kan jag. Jag kan i alla fall komma till det stadiet där jag klarar allt, på riktigt. Jag kanske aldrig blir nån stjärna på det, men någonstans finns ett läge där jag väger lagom och har tillräckligt mycket muckler för att faktiskt klara av alla hopp, på det sätt de ska göras, högt upp och djupt ner.
Och drömma, det kan man alltid :D

Idag är det träningsfritt och sen börjar jag om imorgon med 6 dagars träning igen.

Har ni sett förresten att jag har tagit nya bilder för att visa skillanden mellan mig idag och när jag var som störst? Ni hittar dem till höger, högst upp.