There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Trassel

- januari 30, 2011 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

God morgon Söndag. Välkommen. Kom med hopp, förlåtelse, förståelse och förenande. Jag är vaken men galet trött. Bråk Gårdagen slutade inte bra. Tänk att det finns så mycket bråk i...

God morgon Söndag. Välkommen.
Kom med hopp, förlåtelse, förståelse och förenande.
Jag är vaken men galet trött.

Bråk

Gårdagen slutade inte bra. Tänk att det finns så mycket bråk i mig, i oss. Att det kan vara så svårt när två bara vill vara ett, att faktiskt vara ett. Galet.
Så här i dagsljuset, efter en mysig frukost med hela familjen kan jag knappt förstå hur vi hamnar i dessa bråk där bägge blir sårade. Hur kan vi låta små saker bli så stora?

Men vi pratade tills vi hittade något vi kunde enas om. En gemensam grund att stå på, så vi kunde somna tillsammans i samma säng.

Trassel

Jag tänker på det som ett långt snöre som trasslat ihop sig på ett sätt som ser omöjligt ut att trassla upp igen.  Samtidigt vet jag att det ska gå att få det där snöret långt, rakt och helt utan knutar, men att det kommer att krävas jobb och tid för att nysta upp det.

Det är vi.
Där är vi.
Och jag tror att det gör lika ont i oss bägge.

Martina å Jag delade på en muffinFika & träning

Annars var det en bra Lördag. Jag var iväg till Farsta C med Martina och vi fikade och pratade i många timmar. Det var enormt skönt att få dela med mig av det som stört mig sedan nyår. Skönt att få sätta ord på det som sårat.
Tack Martina för att du lyssnade.

Sen körde jag en grym Combat. Fan vad JAG kan!
Ibland är jag faktiskt riktigt stolt över hur duktig jag är på att träna. Inte bara det att jag gör det, ofta och regelbundet, utan också att jag gör det JÄVLIGT bra!
JAG!

Kvällen hemma var också jättetrevlig ända fram tills bråket. Men det blev ju bra sen och kanske har vi knutit upp en till knut på snöret nu.

Relationer

En relation är ett levande ting.
Ibland flyter allt på utan att man lägger så mycket energi på den, ibland får man jobba desto hårdare för att komma dit man vill. Så länge som respekten och förståelsen finns kvar, och viljan att fortsätta tillsammans, är jag övertygad om att det aldrig är för sent.

MamaSushiSöndag

Just nu är jag hemma och mellanlandar efter shopping med LillFisen i Haninge C och smaskig sushilunch med Älsklingen. LillFisen hittade en kompis att åka hem med så jag och Älskling kunde sitta i lugn och ro en dryg timme och äta.
Alldeles själva.
Vi pratade med varandra, med respekt och kärlek.
Vi lyssnade
Som att sätta små plåster på varandras rispor vi orsakade igår.

Sloggi trosor258 kr

Sen snubblade jag in på Triumph som hade tag 3 betala för 2 på alla Sloggitrosor, och köpte de dyraste trosorna jag har köpt EVER!
Men sköna är de!

Dagens träning är Bp i Farsta kl.16.
Jag misstänker att där och då kommer jag känna rätt tydligt hur få timmars sömn det blev i natt.
Så nu ska jag lasta in lite mer energi innan träningen.

Peace & Love ♥