There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Tre och en halv vecka

- februari 5, 2015 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Idag har jag känt mig piggare i kroppen än vad jag gjort sedan jag började med LCHF. Jag hoppas att det betyder att kroppen äntligen börjat bränna fettet ordentligt OCH...

Idag har jag känt mig piggare i kroppen än vad jag gjort sedan jag började med LCHF. Jag hoppas att det betyder att kroppen äntligen börjat bränna fettet ordentligt OCH att jag får minus på vågen på måndag! Om jag får önska mig så vill jag ha ett massivt minus, men jag e glad om det går åt rätt håll :D

Torsdag idag, en vecka och en dag kvar till Birkakryssningen och fortfarande en tom plats i hytten för den som vill hänga med. Platsen kostar gratis och jag behöver inte känna dig, bara du e trevlig och vill festa så är jag nöjd! Vill du hänga med e det bara att hojta till.

Annars e livet sådär februarigrått. Jobb, familj, en del ”måsten”. Just nu e jag lite off, har varit stressad och nere sen början på året. Sovit dåligt, haft ångest, tankar som snurrar utan mening eller mål. Det fåniga är annars att allt e bra i livet. Familjen mår bra, mina hundar mår bra, företaget mår bra och jag har många roliga saker att se fram emot. Mental ohälsa är inte alltid så lätt att förstå, inte ens för den som befinner sig mitt i det.

Den här veckan har jag i alla fall inte fuskvägt mig en enda gång. Jag har inte nojat över maten utan ätit bra, när jag varit hungrig. Och just idag har jag känt mig piggare.

Klapp på axeln Tess!
today-is-a-good-day