There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Tredje veckan, första passet

- mars 6, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Med den bussen jag numer åker, åker även ett par som pratar och pratar. Det är galet irriterande 06:25 på morgonen. Sedan fortsätter de på pendeln, läser ur Metro för...

Med den bussen jag numer åker, åker även ett par som pratar och pratar. Det är galet irriterande 06:25 på morgonen. Sedan fortsätter de på pendeln, läser ur Metro för varandra och tjattrar, blablablaha.

Jag som annars är helt i min egen värld, men det är med lurarna i, och så fort jag stoppade in dem idag blev det bättre.
Lyssnar på soundtracket till Suckerpunch. En film jag inte föll för, men musiken e riktigt bra.

06:15 när jag går till bussen är det ljust ute. Det är underbart! Sen att det är en 9 minus idag med, ja det e bara att ignorera.

Gårdagen gick i ett, jobbade till 15 och kom med pendeln 15:49 från centralen. Höll på att missa att hoppa av i Handen men kom av i sista minuten.
Promenerade nån km till Toyota och betalade 1430 kr för dimljuset. För övrigt var 3000-mila servicen utan anmärkning, vilket var förväntat men samtidigt väldigt bra.
Bara en service kvar nu under min leasingperiod.

Sen körde jag några hundra meter ner till Sats och kollade in VIPR- klassen medan jag köade för ett löpband. Jag behövde inte vänta så länge.

Väl på Löpbandet startade jag Vecka 3, första passet, och insåg att jag hade asont i benen, knäna och fotlederna. Förhoppningsvis bara träningsvärk efter Löpbandet i fredags följt av en aktiv helg.
Men jag sprang mina intervaller som jag skulle och insåg att det var jobbigt för att det gjorde ont, pulsen kom inte upp ordentligt trots att det kändes som om jag skulle dö en smula.

Nåja, samma pass resten av veckan (ja, jag kollade vad som väntar), så jag får chans att göra det bättre.
När jag sprungit klart bytte jag om och drog hem. Var inte hemma förrän efter 18.
Det blev sen middag för barnen, först 19:20 åt vi, men gott var det.

Idag köar jag till Zumba i Huddinge. Får se om jag kommer in. Jag ska hur som helst göra middag FÖRE träningen idag.

Hur ser er tisdag ut?
Händer det nåt kul?