There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Ullared med bästa sällskapet!

- juni 18, 2013 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Nu är resan till Ullared bokad. Jag åker med Fisen, Marie och Taija. En mysig tjejresa och jag längtar! Den 7/7 ger vi oss av. Vi har bokat hotellrum, en...

Nu är resan till Ullared bokad. Jag åker med Fisen, Marie och Taija. En mysig tjejresa och jag längtar!

Den 7/7 ger vi oss av. Vi har bokat hotellrum, en natt, så den 8/7 åker vi hem igen. That's how we roll.

Hotellrummen är ca 25 kvadratmeter stora, alla utrustade med en dubbelsäng och två extrasängar. I rummen finns det gott om plats för såväl umgänge som shoppingkassar. Här kan man till exempel prova sina shoppingfynd framför den stora spegeln, eller sitta ner och vila benen efter en lång shoppingdag. Det finns även tv, köksskåp med diskho, kylfack och möjlighet att fixa kaffe och duka för fika. Badrum med toalett och dusch.

Fisen längtar. Hon pratar inte om annat just nu. Hoppas hon hittar många fina fynd. Själv hoppas jag att vi har tur med kunderna, så det inte är astjockt med folk. Har alltid sluppit köerna hittills.

Själv har jag ingen lång lista. Jag tänkte leta fynd och kanske lite kläder om jag gått ner nåt kilo eller så. På tal om kilo så är det vägdax imorgon, tio dagar efter op. Jag hoppas så att jag i alla fall inte gått upp mer.

Jag gillar att åka till Ullared. Själva resan är nästan det roligaste men sen är jag en sucker för att strosa runt och leta fynd. Jag mår alltid bra när jag shoppar. Och i år har jag helt nytt sällskap med mig, så det gör det hela extra roligt.

 

 • Lena

  roligt! Jag åker till Ullared 8/7!!

  tappaenmanniska.blogspot.se

  /Lena

  • PartyPinglanSE

   Synd att vi precis missar varandra annars hade vi kunnat ses IRL och hälsa :)