There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Undisputed.se

- september 19, 2012 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Deras fysiska butik ligger i Huvudsta Centrum. Där har jag inte varit. Däremot surfar jag ofta in hos dem på webben. De har så sjukt snygga kläder. Affliction, Xzavier och...

Deras fysiska butik ligger i Huvudsta Centrum. Där har jag inte varit. Däremot surfar jag ofta in hos dem på webben. De har så sjukt snygga kläder.

Affliction, Xzavier och Xtreme Couture är några riktiga favoriter. Sjukt snygga tryck men inte billigaste prisklassen. Dock kan jag tycka att det är värt att betala lite ibland för att inte ha på sig samma som alla andra som handlar på HM, Lindex osv. Och högre pris brukar vara rätt synonymt med bättre kvalitet.

Dessutom tillverkas i alla fall Xzaviers kläder i begränsad upplaga så det blir inte hur många som helst som har precis samma. De har också tjejkläder som är assnygga men jag är fortfarande för tjock för att kunna bära dem snyggt. Tyvärr, men så är det, hur mycket jag än önskar att läget var annorlunda.

Jag beställde i alla fall en hoodie, i herrstorlek, för jag ville ha en som inte satt astight och jag tyckte att just den här var så snygg. Sen står det FEARLESS på den och det känns som om det är nåt jag ska jobba på att bli i större utsträckning.

Surfa in på undisputed.se och bli förälskade ni med!!!

Den här står högt på min önskelista. Det är från Xzaviers tjejkollektion, Angels and Diamonds.

Sjukt snygg!!!

Men jag får nog åka dit och kolla hur små storlekarna är, innan jag köper.