There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Upp, upp och ivääääääg…

- januari 20, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Hallå där! Jag hoppas att ni njuter av att det är helg och att ni har chansen att göra vad ni vill med tiden. Själv sitter jag fortfarande i pyjamas,...

Hallå där!

Jag hoppas att ni njuter av att det är helg och att ni har chansen att göra vad ni vill med tiden.

Själv sitter jag fortfarande i pyjamas, med kaffe framför datorn. Har betalat räkningar, funderat på sparande, fixat lite sånt pappersgrejs som ibland behöver bli gjort.

Nu måste jag erkänna att jag har inget viktigt som håller mig kvar vid skärmen men jag tänkte nog lägga lite tid på spel, bara för att det är roligt.

Sen har jag matplanering att ta tag i, och handling. Fast den här veckan ser lite annorlunda ut. På fredag drar vi på kryssning, så jag behöver inte laga middag, det får ungarna göra. Samma sak på lördag. Rätt najs faktiskt!

I fredags var det egentligen dax för min första belöning. Då var det 10 dagar sedan starten av kostomläggningen. Men jag valde att skippa belöningen. Fram tills i fredags hade visserligen veckan varit rätt ok, inte perfekt men inte heller skitdålig. Helgen blev värre. Av olika orsaker så blev det fel mat och fel tider. Fortfarande inte galet dåligt men inte heller bra.

Så jag skiter i belöningen, den känns bättre när jag verkligen känner att jag kämpat på bra. Och för övrigt kämpar jag vidare med att hålla mig till planen. Fat kommande veckan är fredag och lördag undantagna.

Annars då?

Jag fortsätter fokusera på vad jag vill ha ut av livet. Gör saker som jag vill göra och ser till att aktivera mig. Från seminariet om Balansekonomi tog jag mycket med mig och anmälde mig till deras kickoff. Den hålls en heldag i Februari och det ska bli spännande. Redan nu fick jag två uppgifter att jobba med och jag har idag gjort just det.
Det känns genomgående bra. Det är nåt nytt och annorlunda och jag gillar att se att även jag kan våga mig på att satsa på nya tankar och idéer.

Sen fick jag möjlighet att gå på gratis mässa. En Fastfood- och cafémässa. Jag är visserligen inte i branchen men har funderat länge på att söka mig dit så jag ska gå. Lite idéer kanske man kan snappa upp. Om inte annat kan det vara roligt att kolla runt även om det är uteslutande en fackmässa.

Om två veckor är det också dax för mötet med kirurgen och resultatet av röntgen som jag fick vänta så länge på. Det ska bli intressant, har ju väntat sen September nu på min slutgiltiga dom. Vad det är som är fel på mig.

Lite smått och gott att se fram emot alltså.

Hur ser det ut med era nyårslöften? Håller ni fast vid dem fortfarande?
Jag känner att jag är på god väg med mitt, att göra 2013 till mitt år. Att våga mer, ha roligare och verkligen göra saker som får mig att må bra och skippa energitjuvar.

Det känns faktiskt som att jag rör mig framåt!Balanselefant