There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Usch & Fy

- maj 12, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 3 comments -

Jag gillar inte mitt träningsschema idag. Det står vila… Det står vila imorgon och på fredag med…*bläk* Men jag försöker fylla tiden med meningsfulla uppgifter istället. Som att åka till...

Jag gillar inte mitt träningsschema idag. Det står vila…
Det står vila imorgon och på fredag med…*bläk*
Men jag försöker fylla tiden med meningsfulla uppgifter istället. Som att åka till Martin Olsson på jakt efter tigerräkor.

VilaAlltså jag kan ju träna nåt annat om jag vill. Typ cykla eller simma. Jag kan också åka till nåt annat Sats och träna, men, men. Vi får se. Jag har hört att det är bra med vila emellanåt och jag har kört på rätt bra den senaste tiden så kanske uppskattar min kropp det här.

Kanske såpass mycket att jag kan få en belöning i form av ett minus på vågen nästa tisdag. Fast det kändes ju bakvänt, att få ett minus för att jag latat mig. Men det hade varit najs.

Hur som helst så har jag noga kollat in vad jag har för alternativ och det finns en Bp i Farsta med Anna på fredag kl.11 om jag har för svår abstinens. Bokar jag inte in nåt mer den här veckan så är jag nere i 3 pass. Så lite har jag inte tränat sen förra året. Känns helt vansinnigt.

Igår var det Martina som hade Tisdagspumpen istället för Inka. Tack vare mig måste jag säga, (i alla fall delvis tack vare mig), och det var jätteroligt. Martina är superbra och fick mig att jobba hårt i första benlåten med alla knäböj. Det var verkligen kul och hon fyllde Inkas plats alldeles utmärkt. Det var ett bra pass och stången kändes ovanligt lätt.

Idag kämpar jag med frukosten igen. Igår vart det inte alls sådär bra som det borde vara. Idag blir det lite bättre.

Idag hoppas jag att det är många saker som blir lite bättre. Jag hoppas på en riktigt bra dag.

 • http://www.partypinglan.se Tess

  Hej Martina.

  Vad praktiskt för mig att du också heter Martina (som Martina igår och min granne). Jag är usel på namn, men det ska jag nog kunna komma ihåg :-)

  Kul att du hittade hit och ännu bättre att du lämnade en kommentar. Sånt är alltid uppskattat.

  Har du lust får du givetvis vara med och festa på lördag. Hör av dig i så fall så skickar jag ett mail med inbjudan, adress och sånt…

  Om inte tidigare så ses vi väl på Tisdag.
  Sköt om dig!

 • Martina

  Hej Tess
  Ville bara säga att jag hittat din blogg nu :)
  Vi sågs igår på SATS, (glömde ju helt att ens presentera mig)håller med om att passet var bra trotts att Inka var borta.
  Hoppas vi ses i Farsta och Handen såklart.
  Ha det bäst och ha det så kul på din fest på lördag.

  Häls Martina

 • Pingback: Tweets that mention Usch & Fy | Party Pinglan -- Topsy.com