There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Utan honom skulle jag inte heller vara…

- september 2, 2009 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Idag för tre år sedan hade vi världens roligaste kräftskiva på verandan. Alla var bjudna och de allra flesta kom. Ni som var där vet vad jag pratar om, det...

Idag för tre år sedan hade vi världens roligaste kräftskiva på verandan. Alla var bjudna och de allra flesta kom. Ni som var där vet vad jag pratar om, det är 3 år sedan idag som vi överraskade med en vigsel på kräftskivan.

Min Darling M

Min Darling M är mitt liv. Han är en så stor del av mig, att utan honom skulle jag inte heller vara. Han gör allt för mig och finns alltid när jag behöver honom men ger mig mothugg och svar på tal när jag behöver det. Han är min jämlike och min motsats. Till det yttre är vi varandras motsatser men i allt det vi brinner för och i allt det vi tycker är viktigt står vi enade, oftast. ;)
Vi är läskigt lika ibland, men inte alltid.

Vi har varit gifta i tre år och jag tycker att livet inte har förändrats av just vigseln. Vi är ändå inne på vårt 17:e år som par. Vi har lärt oss varandras svagheter och styrkor och vet hur vi ska utnyttja dem rätt.  ;)

M är mitt allt, vilket han ibland är plågsamt medveten om. Sist jag var iväg med mina tjejkompisar till Grekland ringde jag hem samma dag jag for och grät för att jag längtade hem. Jag ringde och grät mer eller mindre varenda dag. Lyckad semester det vart! ;)

Det är så självklart

Det är svårt att förklara känslan av att det är så självklart att det är just vi. Jag har alltid någon att luta mig mot, någon att rådfråga, någon som stöttar och plockar upp mig när jag är nere.

Jag har alltid någon att diskutera med, att somna hos, någon som tar hand om mig om jag är sjuk, som puttar mig framåt.
När jag inte orkar, vill eller kan då finns han där som en trygg famn att krypa in i. Han har sett alla mina mindre bra sidor, sett allt jag skäms över, vet alla mina pinsamma hemligheter och därigenom har vi skapat en grund att stå på som är stabil och solid.

Jag älskar M över allt annat för han älskar mig för den jag är på gott och ont. Hur kan man inte älska någon som så förbehållslöst älskar tillbaka fast att alla korten ligger på bordet?

Jag är inget utan dig!

[svgallery name=”wedding”]