There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Utmaningen

- januari 4, 2013 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Här är ett av mina mål. Det som jag vill uppnå i år. Och här nedanför är min utmaning. Tanken var att jag skulle fota mig själv och visa vilken...

Här är ett av mina mål. Det som jag vill uppnå i år. Och här nedanför är min utmaning. Tanken var att jag skulle fota mig själv och visa vilken skillnad det är mellan mig i snygg-tishan och modellen på bilden.

Nu har jag gjort det och jag kan verkligen inte säga att jag är stolt över resultatet. Men så här ser jag ut, för er andra i alla fall. I mitt huvud och i mina ögon ser jag inte alls ut så här. Nu skäms jag.

Slutar det i pannkaka, och jag inte kommer i mina tishor så ska jag tävla ut dem här i bloggen, eller sälja dem eller nåt, men det är egentligen inte ett alternativ. Jag SKA kunna använda dem en dag!!! Jag vill det! Och detta år, 2013, ska ägnas åt att nå bland annat just det här målet.

Kan det bli mer konkret?

Judge Dredd har bestämt att ingen vägning eller mätning får förekomma, så bilderna på mig här är det enda jag har som visar utgångsläget, och förändringen kommer bara kunna mätas i upplevd minskning. Ni fattar, hur kläderna sitter osv.

Verkar det konstigt? Ja, men nej. Han har en poäng i sitt sätt att tänka. Jag vet inte om vi är helt överens men så har jag gjort samma misstag så många gånger nu så det är hög tid att släppa sargen och våga göra ännu mer annorlunda, så kanske jag faktiskt hittar ett sätt som funkar för mig en dag.

Bort med allt fokus på vikten och måtten som bara blir jobbigt när jag inte når framgång i den utsträckning jag vill och istället fokusera på att bara göra, det jag ska göra.

Nog om detta. Nu är planeringen påbörjad och målet klart och tydligt utmärkt med tjock rödpenna.

Nu är det bara att börja jobba för att nå dit. Och på Tisdag startar jag 2013, mitt år!

 

  • Pingback: Alla dagar räknas! – PartyPinglan

  • Judge Dredd

    Helt rätt. Framgång kommer genom att göra övningarna. Full fart framåt! Fokus på på målet! You have been judged