There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Utseendefixerad

- maj 31, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

På nåt sätt så tänker jag alltid att alla snygga tjejer i min värld, borde ha bra självförtroenden och säkerligen får allt det de vill ha. Hur svårt kan det...

På nåt sätt så tänker jag alltid att alla snygga tjejer i min värld, borde ha bra självförtroenden och säkerligen får allt det de vill ha. Hur svårt kan det vara tänker jag, de ser ju så rackarns bra ut.

Fast det är långt från sant. De har inte världens bästa självförtroenden, och trots att jag tycker att de är supersnygga ser de själva den ena skavanken efter den andra.

Nope inga räkmackor heller

De tycks inte heller glida genom livet på en räkmacka utan verkar brottas med samma vardagliga problem jag själv har. När blev det så att jag trodde att allt handlade om yta? Jag som annars inte är speciellt intresserad av just yta utan är den som faller för djupet.

Men det är väl så att jag alltid tror att folk dömer ut mig redan när de ser mig och det gör att jag tror att det måste vara så mycket enklare att vara snygg. Då har man kvar den där första chansen till ett bra intryck, tills man öppnar munnen i alla fall.

Precis så här skulle min PT säga, om jag hade någon.Det kunde varit värre

Fast å andra sidan kunde det ju ha varit värre. Jag spelar definitivt inte i samma lag som mina snygga vänner men jag är jäkligt trevlig och när jag väl öppnar munnen verkar jag inte ha några problem med att skaffa nya vänner, ful eller inte.

Det är väl så det är just nu.
Det är nog mest jag som för tillfället är väldigt utseendefixerad och känner mig som att jag går i deras skugga och inte är alls i deras klass.
Någon annan kanske skulle se det på ett helt annat sätt.

Samtidigt är det inspirerande och motiverande att sträva efter att känna mig lika snygg som de är. De visualiserar ett mål, och i slutändan, när allt kommer kring så är det inte ytan som spelar roll utan djupet. Jag vet det, egentligen.

Storlek mindre

Idag shoppade jag en ny munkjacka som jag är jättenöjd med. Det är så roligt att se att storlekarna jag väljer bland blir mindre och mindre. Även om det känns tradigt ibland så händer det uppenbarligen saker i kroppen och jag får komplimanger, så det syns bevisligen med.

Min träningsvecka avslutades idag med veckans 12:e och sista pass. Det har med andra ord varit en riktigt bra träningsvecka med massor med rolig träning. Nu satsar jag på att nästa vecka (som börjar imorgon) ska bli lika bra.
Vecka 25 kommer jag ha semester från träningen så nu är det full fart fram tills dess som gäller.

Imorgon är det vägdag igen. Håll tummarna för mig.