There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Utsnöad

- februari 4, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Jag kom inte in på min parkeringsplats igår. Körde fast och höll på i 20 minuter med att joxa loss bilen. Hopplöst! Det slutade med att jag fick ställa bilen...

Jag kom inte in på min parkeringsplats igår. Körde fast och höll på i 20 minuter med att joxa loss bilen. Hopplöst! Det slutade med att jag fick ställa bilen på en gästparkering och betala.

Jag blir så trött…

Isnöad bil, inte min dock.Så jag pratade med områdets allt-i-allo och bad honom se till att det plogas på parkeringen. Det här är inte första gången jag pratade med honom om det, vi får väl se om det händer nåt. Jag ringde också till de som tar betalt för parkeringsplatserna och de hänvisade bara tillbaka till han jag redan pratat med.

När jag stod på mig och undrade om det ändå inte var lite deras ansvar eftersom de faktiskt tar betalt så sa damen surt att man får minsann ingen ersättning om det är 2, 3 dagar som parkeringsplatsen inte går att nyttja. Alla har problem nu.

Jag sa tack och hej och kommer ta kontakt med HAN som kan allt om avtal, rättigheter och skyldigheter. HAN som garanterat kan formulera ett brev på fikonspråk lämpat för de som läser paragrafer.

För jag betalar för att ha en parkeringsplats och igår blev jag tvungen att betala ytterligare 30 kr och idag 30 kr till för att kunna stå på gästparkeringen. De vill jag ha tillbaka.
Inte för att jag inte kan leva utan dem utan för att jag just nu betalar för nåt jag inte kan nyttja. Jag betalar också för snöröjningen här i området så det känns som om det räcker nu.

Nåja, tills HAN kommer hem ikväll får jag ge mig till tåls.

  • http://www.partypinglan.se Tess

    *hahaha*
    Det var svårt att lista ut vem det var va?!

  • Eva

    hmmm.. undrar vem HAN kan var…;)) men det är br på dom bara!