There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Uttråkad

- april 11, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Sista dagen på påsklovet för ungarna, nästa vecka är det tillbaka i samma gamla vanor med skoldagar och läxor. Det känns som att veckorna rasar förbi snabbt, snabbt. Jag är...

Sista dagen på påsklovet för ungarna, nästa vecka är det tillbaka i samma gamla vanor med skoldagar och läxor. Det känns som att veckorna rasar förbi snabbt, snabbt. Jag är fortfarande insnöad på min träning och planerar resten av livet runt mitt träningsschema.

Segt

Igår kväll satt vi hemma, hela familjen. Inget på tv så Darling satte igång en gammal film som han och killarna kollade på. Jag satt med datorn i knät och följde med lite sporadiskt. Inget fel med det men allt eftersom timmarna gick och jag insåg att jag inte fick nåt gjort vart jag sjukt uttråkad.
Då var det dessvärre för sent för att jag skulle kunna bjuda hem mig till nån så det var bara att gilla läget.

Ibland känner jag för att bara vara hemma och göra ingenting men igår, insåg jag i efterhand, hade jag nog varit roligare med lite vänner.

Vaknade tidigt

Idag vaknade jag halv 8 och kunde inte få fatt i sömnen. Varför ska jag vakna så tidigt när jag väl får sova? Men jag klev upp och tänkte att jag kan väl sätta mig här då och uppdatera bloggen i lugn och ro.
Jag har verkligen svårt att styra mitt fokus ibland. Jag kan snöa in på saker och när jag väl fått nåt i huvudet har jag enormt svårt att släppa det bara för att jag behöver få nåt annat gjort och behöver fokusera på det.

Blä!Ofokuserad

Det är otroligt irriterande, att ha en tanke som bitit sig fast, så att det är det enda som jag tänker på när jag har annat jag verkligen skulle behöva få gjort.
Så var det igår, när jag väl kom på att jag hade velat träffa nåt folk, så blev allt annat så tråkigt, och jag kunde inte släppa det bara för att det var för sent för att faktiskt ringa en kompis.

Istället satt jag resten av kvällen och kände mig irriterad på något jag ändå inte kunde påverka. Jag hade ju kunnat få något vettigt gjort, och jag försökte, men allt blev bara fel för jag var inte på humör. Inte tror jag att det var så kul för Darling heller, när jag satt med datorn i knät hela kvällen.

Ny dag, nya utmaningar

Idag är det en ny dag och även om jag känner mig lite lätt irriterad på mig själv för igår kväll så tror jag att det kommer att bli en bra dag. Jag ska träna SatsCorePulse och jag tror att Darling ska iväg och spela frisbeegolf. Det skulle han ha gjort igår, men det var för kallt och ruggigt ute, så även idag hänger det nog till viss del på vädret.
Stora R vill att vi ska iväg och köpa ny hjälm åt honom, han spräckte sin när vi var i Hofors i fredags.

Igår var jag och körde partypump. Det var jätteroligt men jag kände att jag har fortfarande rätt ont i ena lårmuskeln. Jag hoppas att det inte kommer ge mig problem på träningen idag, men det återstår att se.

Nästa vecka hoppas jag min nya leksak kommer, min HTC Desire som jag har beställt. Sen har jag jätterolig träning att se fram emot, speciellt på lördag. En Singstarkväll med vänner tror jag är på G också, kanske är det lite socialt umgänge jag behöver.