There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Vad är det jag gett mig in på?

- juni 30, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 3 comments -

Nu ska det till att provas nåt nytt. Dagens SaCoPu är utbytt mot en röd Stepklass. Vojne, vojne, bara jag inte trillar av brädan. Hur svårt kan det vara? Å...

Nu ska det till att provas nåt nytt. Dagens SaCoPu är utbytt mot en röd Stepklass. Vojne, vojne, bara jag inte trillar av brädan.

StepHur svårt kan det vara?

Å andra sidan så är vi säkerligen inte allt för många deltagare så det är få att göra bort sig inför. Jag har aldrig provat step, men som vanligt tänker jag ”Hur svårt kan det vara”?
Hahahaha…

Äh, jag är lite modigare än vanligt för jag är trygg. Så enkelt är det. Det är ju Inka som har klassen, jag vet att det inte kan bli annat än bra, hur usel jag än visar mig vara på step. Och vem vet, kanske är det en dold talang jag har, att hoppa upp och ner på en bräda i snurrar och stegkombinationer, eller kanske inte…

Så det är min träning ikväll.

Sorry martina, men ingen SaCoPu för mig ikväll. Vi ses väl nästa Tisdag hoppas jag!

Träningsvärken från igår sitter i. Lite ovant, jag brukar sällan ha träningsvärk och den går alltid över fort. Men det visar väl att jag har jobbat på ett sätt kroppen inte är van vid. Dels en paus från allt vad träning heter några dagar och dels kanske jag faktiskt har trappat upp lite.
Just benböjen tror jag ger den mesta träningsvärken. Jag gör dem djupare och det gör ont efteråt. Vill man bli fin får man lida pin.

Idag skulle det regna.

Så vart det inte. Solen skiner och det är kvalmigt ute. Jag tvättar och skriver inköpslista. Har inte riktigt någon inspiration till en matsedel så jag ska försöka plocka ihop bra basvaror så jag kan hitta på middagar efterhand.

Så mycket roligt, så lite tid

Jag vet inte vart tiden tar vägen. Försöker hinna med tråkjobbet men inser att tiden smiter iväg från mig i roliga chattkonversationer med världens roligaste partysäl, världens bästa Linda. Inköpslistan är skriven men det tar emot att ge sig av till butiken.

Resten av dagen kommer således ägnas åt matshoppande, middagsprepp och mellisätande för att sedan mynna ut  i en röd stepklass. Sen är det kväll och då ska jag umgås, äta middag, rensa bland metspöna och fundera på om poolen ska få bo på altanen i år.

 • Pingback: Trots allt | PartyPinglan

 • Martina

  Hej Tess
  Helt ok ;) tomt utan dig men collt att du vågar köra step..RÖD dessutom!
  Full rapport sen tack.

  ha det bra!
  /martina

 • http://svartvitkatt.blogg.se Linda

  Det kommer att gå superbra! Du är så modig som vågar! / Partysälen