There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Vad har jag gjort?!

- mars 29, 2009 - by , in Gott och Blandat, Vikt-igt, with no comments -

Jag har annonserat efter en träningskompis på VV-forumet. Hur tänkte jag nu? I ett svagt ögonblick efter timmar framför datorn med godispåsen i näven och en begynnande huvudvärk så måste...

Jag har annonserat efter en träningskompis på VV-forumet. Hur tänkte jag nu? I ett svagt ögonblick efter timmar framför datorn med godispåsen i näven och en begynnande huvudvärk så måste jag ha drabbats av tillfällig sinnesförvirring.

Någon bättre förklaring har jag tyvärr inte.

Attans!
Och jag har fått svar på min desperata annons. Av en trevlig tjej i min ålder (I wish…). Stackars hon. Hon vet inte vilken totalt handikappad motionär jag är.
Jag har inga muskler. Får inte upp flaskan med limejuice som står i kylen, inte fick jag heller upp Baylieys’en som hade kladdat igen.
Jag har ingen kondis. Dog nästan efter att jag hade klättrat upp för trapporna mellan Ringvägen och SÖS. Flåsade som en byracka efter en snabb promenad två längor upp i vårt radhusområde (och upp för en kort trappa).

Fast jag kan promenera. Jag vet hur man gör, så helt lost är jag inte. Det är bara det att även om jag vet hur man gör rent praktiskt sett så är jag långt ifrån bra på själva utförandet.
Stackars hon som ska ut och valla mig. Jag hoppas att hon är van vid lata tjejjer 30+ helt befriade från viljan att motionera.
Men som sagt det var ju jag som annonserade. Min första kontaktannons på internet typ. Och självklart ska jag fullfölja. Jag är inte den som bangar (…hmmm).

Så här skrev jag:

Hej på er alla.
Lördagskvällen är i full gång med tvspelande, godis och snart är det Robinsson. Sitter här framför datorn och funderar lite kring det här med motion som är en av de få saker jag räknar till gruppen ”Saker jag VERKLIGEN INTE gillar”.

Motion är bland det värsta jag vet men från och till så tvingar jag mig själv till simhallen eller ut i skogen på promenader. Jag har faktiskt provat på det mesta utan att hitta något jag gillar.

Nu tänkte jag, positiv som jag ändå är, att kanske våren kommer snart med både lite sol och värme och kanske skulle det kännas rätt trevligt med en ny kompis att träna med.

Så om det bor någon här i min närhet som vill ut och valla en glad 30+ tjej med obefintliga muskler och kondis som en 90 åring så välkommen att höra av er.

Helst motionerar jag på vardagarna, eftersom jag inte jobbar så har jag dagarna lediga. Kvällarna är lite ”heliga” för mig men inte helt omöjliga.

Ha en trevlig lördagskväll, nu ska jag ägna mig åt min make ;)

Förutom tillfällig sinnesförvirring så har helgen varit rätt trevlig. Jag vet inte vart tiden tog vägen, har nog mest suttit framför datorn och jobbat.
Funderar kring uppdatering av Spastugan.se med ett helt nytt utseende. Funderar kring funktionalitet, användarvänlighet och sökmotoroptimering.

Min tävling här på bloggen är i full gång och det droppar in goda gärningar på löpande band. Tack alla ni som är med och tävlar. Det är jättetrevligt att få ta del av allt bra ni gör för andra. Jag misstänker att min träningsdejt kommer att skicka in sitt bidrag sen efter vår första promenad.
Har du inte skickat in ditt bidrag än så se till att göra det, här och nu.

Earth Hour kom och gick. Vi släckte ner halva huset och stängde av 0 apparater. Jag hoppas att ni precis som vi inte nöjer er med att ha släckt huset en kväll utan funderar vidare kring vad just ni kan göra för klimatet. Det finns massor ni kan göra. Läs här i M´s blogg om vad ni kan göra.
Jag tror att nästa tävling ska bli: Vad har du gjort för klimatet? Den kommer i Maj efter det att karma tävlingen är slut och jag har varit i Åbo igen och festat bort ytterligare några hjärnceller.

Må så gott nu allihopa och ha en trevlig söndagskväll.