There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Vad jag gör när jag inte jobbar

- augusti 20, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Samurajen är magsjuk. Stackarn. Inte så konstigt med tanke på allt skit han sätter i sig under en kort promenad. Eller så var det de två hundöronen han gnagde i...

Samurajen är magsjuk. Stackarn.
Inte så konstigt med tanke på allt skit han sätter i sig under en kort promenad. Eller så var det de två hundöronen han gnagde i sig igår som gjorde det. Oavsett så mår han inte bra. Han har bajsat varje timme sen midnatt.

Med två trötta hundar, Maken på jobbet och alla ungarna i skolan förutom Robert som sover, passar det utmärkt att sitta framför datorn. Mycket jobb ska göras med nya webbplatsen och kopplingar till både Facebook och Instagram, men bra blir det.

Förutom det har jag tagit mig i kragen och mailat tandläkaren för att få en tid. Jag bet ju sönder i alla fall en tand i krocken med rådjuret i onsdags. Sen har jag skrivit in mig på Arbetsförmedlingen! Till hälften i alla fall. Tror jag var inskriven nån gång på 90-talet men annars har jag sluppit dem.
Nu ska jag i alla fall dit på möte i veckan och få mig en handledare.

Hur blir det med jobbet i skolan då undrar ni.
Jag har inte en aning. Känns som att det kanske är kört, eller så är det inte det. Oavsett så kan jag inte börja jobba förrän i mitten av Oktober och vid det laget är det väl tveksamt om jag har nåt jobb kvar att återkomma till. Jag tänker i alla fall inte sitta här och göra inget alls. Tills mitten av Oktober tänker jag göra mitt bästa för att dra igång mitt nya företag och jag hoppas att det lyfter!

Redan idag är det dax för första mötet i skolan. Utvs för Fisen som börjat i sjuan, i ny skola. Dit ska jag om bara ett par timmar så det är nog dax att fixa lite lunch. Hon ska sen iväg på utflykt på torsdag och tills dess behöver vi köpa gympaskor åt henne, så det lär väl bli i eftermiddag.

Jag förstår verkligen inte hur man kan ha tråkigt och inget att göra hemma. Jag har alltid massor på min lista, mer än jag oftast hinner med :D Jag är ju rätt van också, efter 17 år som hemmafru.