There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Våga!!!

- januari 27, 2011 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Det var skitkallt i sovrummet när väckarklockan ringde i morse. Jag kollade på termometern å undrade varför det var lika kallt inne som ute. Det var det inte, jag såg...

Det var skitkallt i sovrummet när väckarklockan ringde i morse. Jag kollade på termometern å undrade varför det var lika kallt inne som ute. Det var det inte, jag såg fel. Det var -10 grader ute och 10 grader inne.
Ni fattar varför jag frös.

Torsdagar är min favvodag på vågen. Jag väger aldrig så lite som på Torsdagarna, sen går det bara uppåt fram tills nästa Tisdag, när det är vägdag. Då väger jag givetvis som allra mest. Idag var inget undantag, vågen var verkligen enormt trevlig idag, kanske för att den också var genomfrusen, man går ju ner i vikt av att frysa har jag hört.

Att nå ett målNya träningsmål

Träningen igår var jättebra. Jag jobbade efter mina nya träningsmål som jag fått av lovely coachen, och stolt lyckades jag med något jag aldrig lyckats med förut, en planka på fötterna. Visst det var ett par korta plankor jag gjorde men jag gjorde dem verkligen. JAG!
Jag fick ett ”-Bra jobbat Tess” från scenen! Härligt!
Annars är det sällan mitt namn hörs, fokus brukar ligga på Ola, Martina eller någon annan.
Men jag hörde mitt namn å jag kämpade på för allt jag var värd.

Det är en härlig känsla att komma till centret och inse att det är mig folk drar i för att prata med. Jag behöver sällan stå ensam, man skulle nästan kunna säga att jag är rätt poppis. Det är roligt att se hur glada folk blir när de ser mig och jag tror att många ser mig lite som en inspiration.

Vänner

Det är roligt att åka till träningspassen och med allra största säkerhet veta att jag har vänner där som också ska träna. Vänner som tycker att det är roligt att träffa mig och träna med mig.

Jag önskar att jag var så cool att jag bara kunde njuta av det, leva mitt liv och sluta nojja över vänner som kanske eller kanske inte vill hänga med mig. Men jag funkar inte så och det spelar ingen roll hur många vänner jag har som sliter och drar i mig.

Så här vill jag att du ska se mig, speciellMitt val och ändå inte

Jag försöker stanna kvar i känslan att allt är bra idag med. För just nu är det mer eller mindre så det känns.
Jag bokar upp min tid och tänker att det löser sig. I slutändan är det ändå mitt eget val hur mycket mer ledsen jag vill vara.
Jag kan inte vara mer än jag redan är, jag kan inte ge mer av mig än jag redan gjort.
Hur hemskt det än känns, att det kanske inte är tillräckligt, så är det inte upp till mig att välja om folk vill vara med mig eller inte.

Snilleblixt?

Torsdagarna har varit knepiga efter att vårschemat infördes och jag inte hittade nåt pass jag ville gå på varken i Haninge eller Farsta. Fick tips om SaCoPu i Sickla men insåg igår när jag körde genom stan att det är stor risk att det inte kommer funka på grund av rusningstrafiken.
Jag vägrar sitta i bilköer för att komma till träningen.

Globen

Så igår kväll funderade jag ett varv till och insåg att det finns ju ett Sats center vid Globen. Där har de Piloxing 16:30 på Torsdagar. Som hittat! Jag bokade in mig genast och det tog två sekunder så satt jag och funderade på om jag vågar. Nytt pass, alldeles ensam, är det verkligen jag?

Våga!

Men jag har hört så mycket bra saker om Piloxing, att det ska va roligt och bra träning så jag kan verkligen tänka mig att prova, men alldeles ensam?
Som det ser ut nu så blir det nog till att bara göra det. VÅGA!!!
Jag är på 6:e plats i kölistan å kommer jag in åker jag dit. Rädd eller inte.

Kanske är det en ny Tess som ser dagens ljus här. En modigare, självständigare variant.
Vem vet.

 • Martina

  Hej min Musa!!
  tänk på att Inka är på mig för att jag antingen tappar koncentation och behöver påminnas eller så är det våra lokala skurar som diskuteras :););)
  Hahah fast det gör inget….bara roligt!
  Du var grym igår som alla andra gånger vi kör!
  Kram på ré!

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Hej sötis :)

   Ja, jo jag vet. Ska jag utgå från att det inte finns nåt att kommentera när det gäller mig då?
   Ibland vill ju jag va med också, jag känner mig så osynlig emellanåt, hur det nu går till med min storlek…?
   Du är grym du med!
   See ya tomorrow!!!!