There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Vågen å jag

- juni 19, 2013 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Vågen var snäll mot mig idag. Det kändes väldigt bra med doktor äppelpucko fortfarande i bakhuvudet. Jag vill inte att han ska få rätt. Under flytveckorna gick jag ner 10...

Vågen var snäll mot mig idag. Det kändes väldigt bra med doktor äppelpucko fortfarande i bakhuvudet. Jag vill inte att han ska få rätt.

Under flytveckorna gick jag ner 10 kg. Sen på själva op-dagen hade jag gått upp 2 kg, tack vare PreOp-dryckerna. Så totalt låg jag på minus 8 kg.

Dagen efter jag kom hem från sjukhuset, dvs. förra onsdagen hade inte vikten förändrats alls. Det var fortfarande minus 8 kg, totalt.

Idag en vecka senare, eller tio dagar efter op visade vågen -3.6 kg. Jag har alltså gått ner de två jag gick upp och ytterligare 1.6 kg!

TOTALT: -11.6 kg

Med det känner jag mig helt överens. Det går neråt, åt rätt håll och det känns fantastiskt bra. Här och nu! Mitt fokus.

Jag hade tänkt väga mig varje onsdag framöver men jag har ändrat mig. Det blir vägning var 10:e dag istället. Jag och min våg har ett komplicerat förhållande och jag vet innerst inne att hur nyfiken jag än är, så är det bättre ibland att inte veta. Att inte behöva oroa mig.

Eller hur Marie?! Inte låna telefonen och kolla in andras Facebook ;)

Jag vet ju att det är så mycket annat än bara siffrorna på vågen som är viktiga, men jag kan ändå inte låta bli att bara fokusera på dem. Och jag vet att jag mår inte så bra av det, fast jag har så svårt att låta bli. Men nu har jag bestämt mig. 10-dagars intervaller får det bli, och that's it!

Dagens frukost blev havregrynsgröt med äppelmos och kaffe. Tumregeln är att inte dricka till maten och inte heller inom spannet 30 minuter före till 30 minuter efter, men jag kan inte se hur det kan spela någon roll om jag häller 1 dl mjölk i gröten och äter den med sked, eller micrar samma dl och häller i en espresso för att dricka den ur mugg. Så jag dricker mitt kaffe till min gröt.

Nästa vägdag är således lördagen den 29/6

 

  • Ia

    Härligt! Grattis till ditt minus :)