There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Valborg och Andys Lekland

- maj 1, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Träningsfritt. Valborg, fackeltåg, majbrasa, lite regn. Vänner, god mat och sedan en dag på leklandet. För en gångs skull var det inte snorkallt på valborgsmässoafton utan det höll sig runt...

Träningsfritt.
Valborg, fackeltåg, majbrasa, lite regn.
Vänner, god mat och sedan en dag på leklandet.

För en gångs skull var det inte snorkallt på valborgsmässoafton utan det höll sig runt 10 grader. Regnet föll rätt stillsamt och elden brann snyggt och snabbt. Vi var 3 familjer som gjorde sällskap med fackeltåget ner till brasan och spenderade sedan en timme där, väntandes på att barnen skulle spendera sina pengar på chokladhjul och sockervadd.

Valborg 2010Smarrig middag med härliga vänner

Sen promenerade vi hem igen, alla tillsammans hem till Tommy & Ann som bjöd på middag. Tommy lagade smarrig mat och vi hade det supertrevligt. Groggar, öl, vin och kaffe med Baileys. Vi gick igenom Tommys barskåp. Jag drack inte mycket eftersom jag hade planer för idag, så 1½ glas vin och två kaffe med Baileys var nog.

Singstar plockade vi fram, framåt midnatt och sjöng tills klockan var 02:30 när vi samlade ihop vuxna och barn för att promenera de sista 5 minutrarna hem. Stort tack till Ann & Tommy för en riktigt trevlig kväll och god mat.

Lekdejt

I morse var Lilla M en aning trött och fick sova så länge det var möjligt innan hon behövde piggna på sig inför dagens lekdejt. Jag och Inka tog våra tjejer till Andys lekland och träffades i Sickla 10:30. Tjejerna verkade ha rätt kul, i omgångar i alla fall. De hade aldrig träffats tidigare och ändå verkade de leka rätt bra ihop. Det kan nog bli bra.

Själv hade jag det jättetrevligt i Inkas sällskap, känns som om vi skulle kunna sitta och snacka hur länge som helst och tiden gick fort. Vi fortsatte vidare och käkade lunch efter leklandet för att sedan strosa i butiker och handla lite mat. En skönt slapp och väldigt trevlig dag. Framåt 15 var det dax att skiljas åt och det märktes på Lilla M att hon var bra trött på vägen hem.

Resten av dagen och kvällen kommer bli lugn här hemma. Lite matlagning, tv-tittande och eftersom jag redan nu känner mig aaaaaaaningen rastlös, kanske jag passar på att rensa bland alla prylar här hemma. Eller kanske inte…Jag är nog tröttare än jag egentligen vill erkänna…

Oj, vad mycket träning…

Imorgon blir det träning igen, SatsCorePulse och BodyPump. Jag har verkligen maxat min träning nästa vecka för att jag vet att v.19 kommer bli lidande på grund av kristihimmelfärdshelgen och min födelsedag den 15:e. Dax att börja planera för festen den 15:e också, bjuda in lite folk så att det blir nåt kalas.

Jag kollade vad jag har bokat in och så här ser det ut:

 • Söndag 2010-05-02 SatsCorePulse
 • Söndag 2010-05-02 BodyPump
 • Måndag 2010-05-03 DanceAerobic
 • Tisdag 2010-05-04 SatsAfro
 • Tisdag 2010-05-04 BodyPump
 • Onsdag 2010-05-05 BodyPump
 • Onsdag 2010-05-05 SatsCorePulse
 • Torsdag 2010-05-06 BodyPump
 • Torsdag 2010-05-06 SatsCorePulse
 • Fredag 2010-05-07 BodyPump
 • Lördag 2010-05-08 SatsDance
 • Lördag 2010-05-08 BodyCombat
 • Söndag 2010-05-09 SatsCorePulse

Ja, det var ju lite att bita i minst sagt, men har jag väl bestämt mig för att träna, så gör jag det. Och jag har folk runt mig som protesterar om det går överstyr, fast jag kan ju inte säga att jag alltid lyssnar. Men jag har en sån också, som jag faktiskt lyssnar på.

Hon med frukostsms:en. En av världens bästa.