There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Välkommen 2011

- januari 1, 2011 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Så har vi bytt år, fast skillnaden mellan igår och idag egentligen inte är större än vanligt. Man skulle kunna säga att nyårsfirandet inte är särskilt annorlunda jämfört med vilken...

Så har vi bytt år, fast skillnaden mellan igår och idag egentligen inte är större än vanligt. Man skulle kunna säga att nyårsfirandet inte är särskilt annorlunda jämfört med vilken annan fest som helst, och ändå….
För mig är nyårsfirandet lite speciellt.

Kalle, Sara, Matte och Aldo

Ett bra avslut och en bra start

Jag vill gärna fira nyåret med de jag tycker bäst om. Att avsluta året som har varit med de jag håller nära och börja det nya året med vänner och familj som betyder mycket för mig sätter lite tonen på resten av året. Det känns som en bra sak att skifta år på det sättet.

Nu är det ju inte alltid det är möjligt. Folk har planer och det är inte alltid deras planer inbegriper mig.

EvaNya vänner

I år skiftade jag året tillsammans med nya vänner.
Nya vänner symboliserar helt klart 2010 för mig, för aldrig tidigare har jag träffat så många nya vänner under ett och samma år som jag gjort under 2010. Men dessa nya vänner var inte folk som jag lärt känna först, utan folk Darling lärt känna, vilket i sig också visar på förändringar under 2010.

Nya tider

De flesta vänner vi haft har annars varit mina vänner som blivit våra vänner, men 2010, året då jag har genomgått den största förändringen i mitt vuxna liv någonsin, har varit det första året under våra 18 år tillsammans som vi odlat våra egna intressen och börjat uppleva världen var och en för sig, lite mer. Vilket har inneburit att vi bägge hittat många nya vänner utanför vår gemensamma bekantskapskrets.

Eva, min allra äldsta vän var också här och gjorde det hela komplett och tillsammans firade vi in 2011 med massor med bubbel och fest till 6 på morgonen.

Älsklingen

2010

Om 2010 var den jobbiga förlossningen, där jag bröt mig loss från mitt gamla jag, och på rätt skakiga ben utforskade nya upplevelser så hoppas jag att 2011 fortsätter i samma stil, men stabilare. Det har varit väldigt turbulent, bitvis enormt jobbigt och ibland har jag känt att antingen kommer jag gå i bitar eller så kommer min värld gå i bitar runt omkring mig.

Jag vet vad jag vill

Så vill jag inte att 2011 ska bli. Det är jag helt säker på.
Och lika säker är jag på att jag vill fortsätta våga testa och pusha mina egna gränser. Nu pratar jag inte bara om faktiska saker att göra utan även på ett inre plan, det som inte syns utanpå men som fyller upp mig inuti.
Jag vill hitta en balans där alla dessa bitar får finnas, får plats, utan att behöva känna att min värld eller jag själv kommer falla isär.

Snart är klockan midnatt2011

Ska jag gå ner i vikt.
Jag börjar med att bara få igång viktminskningen innan jag sätter några direkta mål. Jag ska ner till min målvikt förr eller senare och dit är det runt 20 kg men första steget är att få vikten att röra sig åt rätt håll så jag börjar med det.

Ska jag träna.
Med passion, med glädje, med vänner, med målsättningar. Jag ska sträva efter att bli bättre, starkare och jag ska ha roligt hela tiden.

Ska jag hitta balansen mellan JAG och VI.
Det har varit mycket JAG, på bekostnad av VI och det har bitvis varit jobbigt att hantera. Ibland har jag önskat så att jag kunnat dela mig i två delar för att kunna uppleva JAG utan att offra VI.
JAG-tiden har gjort mig starkare och självständigare vilket känns enormt bra och jag vill fortsätta utveckla den biten. Jag vill också fortsätta utveckla VI:et till den starka, solida konstruktion den en gång var.

2011, nu kör vi!