There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Vänner, vänner, älskade vänner!

- juli 20, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Onsdagen spenderades till stora delar i Bålsta. Så nära, bara pendeltåget rakt fram och inga byten, men så långt bort ändå. 71 minuter pendetåg och utöver det färden till och...

Onsdagen spenderades till stora delar i Bålsta. Så nära, bara pendeltåget rakt fram och inga byten, men så långt bort ändå. 71 minuter pendetåg och utöver det färden till och från tåget.

Vi var bjudna på middag hos Danne och Annsi som bjöd på grymt goda hamburgare, klyftpotatis och alla tillbehör man kan önska. Gott vin, kall öl, Massor med prat, ja det kan inte bli bättre. Strax efter midnatt var vi hemma igen.

Även torsdagen bjöd på många trevliga stunder. Först åkte jag ut till Edsberg i Sollentuna för att möta upp Emma som bor i samma hus vi bodde i innan vi flyttade till VH. Det var konstigt att vara tillbaka, både väldigt bekant och otroligt avlägset på en och samma gång. Vi åkte till Ikea och åt en god lunch och shoppade lite. Väldigt trevligt, att ses, att luncha, att shoppa. Mycket prat blev det.

Sen var det bara att rusha hemåt och slänga ihop en potatissallad för att snabbt som attan ge oss av till Rudan. Vi mötte upp Madde och Göran och guidade dem runt lite i området, upp till freesbeängarna och en mysig grillplats. Medan Göran och Maken körde några hål av alla 18 som finns i Rudan gjorde jag och Madde upp eld och började grilla köttet vi hade med oss.

Förutom myggen var det sjukt najs! Myggen fick oss dock att plocka ihop rätt snabbt så vid 22 var vi hemma hos oss och fortsatte kvällen med ost, kex och vin till midnatt. En riktig må-bra-dag!

Idag sov jag till halv tio, väldigt skönt! Sen åt vi frukost och städade hemma. Fisen hjälpte till och vi fick en hel del gjort. Förutom det ska jag handla lite, åka via tippen med lite skräp och sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Det här är min andra semestervecka och fortfarande har jag egentligen inte fått nåt vettigt gjort, fast det har varit väldigt skönt att bara umgås med folk jag gillar och njuta av att leva utan så himla många måsten. Det skönaste av allt är att jag precis insåg att bara haft två veckors semester fast jag trodde att det var tre. Det betyder att jag har två veckor kvar istället för bara en! Yeeeeeey!

Och det är bara 26 dagar kvar till Rockstad Falun!!!!!!