There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Var är alla mysiga pubar?

- oktober 27, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Det roligaste med att jobba är helt klart att man får/kan ha aw. Jag gillar det skarpt! Igår följde till och med Mehmet med vilket var jättetrevligt, även om han...

Det roligaste med att jobba är helt klart att man får/kan ha aw.

Jag gillar det skarpt!

Igår följde till och med Mehmet med vilket var jättetrevligt, även om han blev tvungen att dra vidare rätt snabbt. Jag, Emma och Oskar fortsatte en stund till och vi blev 5 med Emmas kompis och Oskars kompis som dök upp och sällskapade med oss. Jag hade ingen kompis och när vi bröt upp fick jag sällskap till centralen innan vi skiljdes åt och jag fick åka hem själv.

Det är det som är surt kan jag tycka ibland. Med att va 40. Jag vill ju gärna fortsätta festa och umgås men det är inte många jag känner som hänger på stan en fredagskväll. Dock var det skönt att komma hem, jag var aptrött och somnade tidigt.

Det är inte mina vänner det är fel på. Nope, de är hur fina som helst! Det är snarare jag som sticker ut. Det är jag som är den udda och felaktiga länken i kedjan. Det är jag, inte ni.

Hur som helst, så just igår var det perfekt att faktiskt bara åka hem. Jag tänker på målgången i utmaningen på måndag. Jag ska ge allt!

Det som slog mig igår var att de flesta pubar i stan är rätt trevliga runt 16 på eftermiddagen. Inte så mycket folk och inte så hög ljudvolym. Det går att prata och förstå varandra. Men var hittar jag ett sånt ställe senare på kvällen? Efter 22 drar de flesta igång musiken på max och lokalerna fylls av folk. Det blir så högljutt och stimmigt att det nästan är omöjligt att höra vad jag själv tänker.

Jag tycker att det skulle vara så trevligt att kunna sitta hela kvällen och en bit in på natten och dricka öl och prata, inte vråla. Queens Head är ett sånt ställe. Asnajs!!! Och sjukt, SJUKT, god mat. Dock relativt dyrt, men värt varenda krona om man har råd. Finns det fler?

Det måste ju finnas fler?

Och helst i stan, inga kvarterskrogar och sunkhak där hälften av gästerna bor på puben.