There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Vårkänslor

- februari 17, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Idag kom äntligen solen tillbaka. Det är helt underbart hur mycket folk det rör sig utomhus så fort det blir lite sol. Det är helt underbart hur pratiga alla blir!...

Idag kom äntligen solen tillbaka. Det är helt underbart hur mycket folk det rör sig utomhus så fort det blir lite sol. Det är helt underbart hur pratiga alla blir!

Jag såg folk sitta isolen och bara njuta. Själv satt jag inte still, jag strosade runt med mina hundar. Först gick jag med Athos ute i Vendelsö. Vi promenerade i skogen längs en bäck där det bor en hel bäverfamilj. Det är coolt att se hur mycket träd som ligger ner, fällda av bävrarna. Bäcken som var istäckt för nån vecka sen, var nu helt isfri. Skogen var helt snöfri och mestadels torr.

Sen åkte jag till Teddy i Jordbro. Vi promenerade också i skogen. Även här var det snö- och isfritt. Marken var ganska torr men eftersom det är mycket hästar i skogen så är det bitvis väldigt upptrampat och lerigt. Vi träffade också på en häst.

Efter Teddy åkte jag till Eddie och Jasmin i Västerhaninge. Jag träffade en av deras grannar som satt i solen och njöt. Vi pratade en stund. Sen promenerade jag med hundarna runt på små stigar och längs gångvägar. Vi är ju fortfarande nya kompisar så jag går väldigt nära deras hus, så de känner sig trygga. Sen utökar jag sakta och går allt längre bort, men bara såpass att jag är tillbaka på 30 minuter.

Vidare till Nemo i Handen. Nemo och jag strosade runt i området och konstaterade att även här är det torrt och snöfritt.

Sista hunden ut är Stella som bor i Tyresö strand. Vi promenerar mest på gångvägar. Har inte hunnit hitta nån bra skogsstig än. Men nu när snön släppt taget så kan jag ju börja leta. Stella hittade en gammal tennisboll i skogen som hon bar runt på hela promenaden. Tack och lov släppte hon den snällt när jag bad henne. Vi lämnade den utanför huset. Tänkte att husse nog inte vill ha en gammal, blöt och smutsig tennisboll inomhus.

Från Stellisen åkte jag till Maxi och köpte 12 flaskor bubbelvatten till mig, och en ny kolsyrepatron till ungarna. Det är liksom den enda lyxen jag kan unna mig under detoxen så jag dricker bara bubbelvatten. Dessutom är det mycket lättare att få i mig tillräckligt med vatten än om jag ska dricka kranvatten.

Sen åkte jag hem. Läsa lite mail, Facebooka, slösurfa. Äta lunch. Prata med kidsen, busa med hundarna.

Det var min dag det. När familjen äter middag ska jag ta och lägga mig i badet. Trevlig kväll på er!

HIT ska jag i sommar :D