There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Vecka 8 är avklarad

- mars 31, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Vecka 8 är över och med det är min matvecka slut igen. Nu är det tre veckor VLCD som gäller. Fast skönt nog så handlar det ju inte om shakes....

Vecka 8 är över och med det är min matvecka slut igen. Nu är det tre veckor VLCD som gäller. Fast skönt nog så handlar det ju inte om shakes. Jag bakar allt utom maträtterna så jag äter mest bullar som påminner om scones, typ. Det blir två små ”bröd” av en påse pulver. Gott till kaffe och mättande. Till middag äter jag en av maträtterna, är jag hungrig lägger jag till kelpnudlar eller mirakelnudlar.

De dagar jag tränar kommer jag lägga till mat och jag tränar ti, fr och sö, så då kan jag se fram emot lite ”riktig” mat.

Om ett par veckor är det dax att börja räkna ner mot slutet. Det känns skönt!

Vecka 8 (den som precis har passerat), var en matvecka. Min andra matvecka undet hela VLCD-perioden. Den här gången planerade jag i stort sett inget. Jag åt mat varje dag och jag höll mig till att välja bra matalternativ som rena proteiner och fett i form av avocado, lite ost, lite jordnötssmör, lite nötter. Till det åt jag sallad. Så jag höll mig från kolhydraterna.

Det var dessutom mensvecka så när jag steg på vågen i morse var jag lite osäker för resultatet. Det hade jag inte behövt vara. -1.3 kg Det är ett bra resultat för att vara åttonde veckan! Än så länge har jag chans på mitt mål till den 12:e Maj!

Veckans träningspass gjordes enligt plan. Jag tyckte det kändes ok, även om jag inte direkt finner någon njutning i att det känns som om jag ska trilla ihop i en liten blöt fläck av att springa några futtiga meter. Denna vecka blir 9:e veckan på VLCD och 3:e träningsveckan. Total viktminskning hittills: -11.7 kg. Lite mindre än hälften kvar.

Längst in i min garderob hittade jag två par byxor i storlek 38. Jag är högst tveksam till att jag någonsin kommer i dom igen. Troligen hamnar de i återvinningen istället. Ingen idé att ha ouppnåeliga mål heller.

Helgen har ägnats åt renovering. Det går sakta framåt. Just nu bygger vi in säng med förvaring i skrubben. Det blir trångt som attan, det är ju verkligen en skrubb, men jag tror att vi kan göra det supermysigt och praktiskt med riktigt bra lösningar. Ska satsa på lite cool ledbelysning och skåp som maximerar utrymmet. Det är väldigt roligt att hålla på och pyssla men det tar en evig tid.

Framför mig har jag en vecka med många hundar, utvecklingssamtal, veckohandling, träning, bokföring osv. Fullt upp. Dessutom ska jag boka födelsedagskryssning! Roligt värre :D