There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Veckan hittills

- januari 28, 2011 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Första ”jag räknar kalorier veckan” är inte slut än. Det värsta, själva helgen är kvar, Fredag till Söndag. Med bara 4 av 7 dagar helt avklarade, blir det här en...

Första ”jag räknar kalorier veckan” är inte slut än. Det värsta, själva helgen är kvar, Fredag till Söndag. Med bara 4 av 7 dagar helt avklarade, blir det här en liten mitt-i rapport.

New York Super Fudge Chunk totalt 1247 kcal / burkKalorier, mål 1700 kcal/dag

Måndag: 1637 kcal

Tisdag: 1517 kcal

Onsdag: 1590 kcal

Torsdag: 1539 kcal

Tankar: Det är jobbigt att räkna kalorier. Det tar framför allt lång tid. Ser man däremot till att hålla frukost och mellis till samma varje dag går det lite lättare.

Som jag gissat kommer jag inte riktigt upp till mina 1700 kcal som jag ska äta varenda dag. Får jobba på det.
Å andra sidan kommer jag göra av med alla mina ”sparade” kcal på lördagsgodiset i helgen.

Har funderat på att skippa godiset men inte tagit nåt beslut på det än.
Och ja, jag ska enligt PT Malin äta 1700 kcal/dag inklusive träningen.

Vattnet slinker ner, minst ett par liter varje dag. Jag äter med max 3 timmars mellanrum för att försöka öka förbränningen och jag har minskat på kaffet. CHECK, på allt det!

SaCoPu, förbränner mellan 500 & 600 kcal/passTräning, mål 6 pass /vecka

Måndag: SaCoPu

Tisdag: Bp

Onsdag: SaCoPu

Torsdag: Piloxing

Tankar: Jag kommer nå mitt mål när det gäller träningen. På lördag blir det Combat och på Söndag Bp. Piloxingen som är ny för mig kommer säkert funka som ett bra komplement till resten av passen och det känns som att det kan funka att träna i Globen med. Ett tag i alla fall.

Vikten, mål att gå neråt igen

Nä inte heller i Tisdags hade jag ett minus på vågen. Det är segt att stå still. Om nu inte helgen svävar ut alldeles för mycket så hoppas jag verkligen att det här evinnerliga kaloriräknandet ger ett minus på vågen. Annars vet jag snart inte vad jag ska göra.

Jag behöver också få ordning på mitt liv, komma vidare, kanske ta ett svårt beslut eller två. Fortsätter jag att vara ledsen kommer jag ha svårt att komma vidare på alla plan till slut. Redan nu får jag kämpa med så självklara saker som träningen, vilken jag verkligen älskar, och med humöret, trots att jag annars alltid brukar vara glad.
Och för vikten tror jag inte att nåt av det här hjälper.

Sammanfattning

Överlag so far, so good.
Vi får se vad helgen har att erbjuda.