There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Veckan innan veckan

- januari 3, 2011 - by , in Gott och Blandat, with 3 comments -

Nästa vecka ska jag följa mitt nya matschema. 1700 kcal/dag och jag är redan övertygad om att jag kommer svälta ihjäl. Sån är jag. Aldrig hungrig när jag inte har...

Nästa vecka ska jag följa mitt nya matschema. 1700 kcal/dag och jag är redan övertygad om att jag kommer svälta ihjäl. Sån är jag. Aldrig hungrig när jag inte har några begränsningar, alltid hungrig när jag har måsten att rätta mig efter.

Så veckan innan veckan ska bli en uppladdning, en förberedelse för det som komma skall. Både vanor och mat men framför allt mentalt. Den här veckan ska dygnet vändas tillbaka. Sötsuget ska på avvänjning, mattiderna ska bli mer regelbundna, ja vanorna ska sättas så att nästa vecka flyter smidigt.

VattenSaker jag ska förbättra under veckan

Vatten, minst 1.5 liter / dag

Matdagbok, varenda dag från och med idag

Regelbundna måltider, aldrig mer än 3 timmar mellan målen

Både äpple och protein efter träning

Vettiga portioner, varken för mycket eller för lite mat

Kvällsmål på kvällen, inte fika eller snacks

Undvika kolhydrater på kvällen

Vilken lång lista det blev

Nu känns det nästan lite jobbigt helt plötsligt. Å då har jag fortfarande kvar hela den här, ”följa en bestämd matsedel” biten, vilket nog är det jag är sämst på. Men jag ska göra mitt bästa, jag ska hitta motivationen och viljan och jävlaranammat som behövs.

Jag ska fokusera på vart jag vill nå, vad jag vill uppnå, och med det i tanken ge allt jag har. Har jag tagit mig ända hit, kan jag ta mig ända fram.

Att-göra-listan för dagen är inte den roligaste av listor. Tvätt, städning, handling, räkningar (ja jag vet att jag är sent ute). Och av alla trista saker jag kunde har gjort valde jag att börja med bloggen, som inte ens stod på listan. Fast bloggen är ju så mycket roligare.

Men nu är det dax att sätta fart med alla lite tristare uppgifter.

 • http://www.partypinglan.se Tess

  Kram på dig med Jenny :)

  Min träning är inräknad i detta, så det ska funka enligt tjejen som är både PT och nutritionist. Mattias roade sig med att räkna ut vad jag stoppade i min förut ett tag och det var inte helt ovanligt att jag låg på mellan 1200 och 1500 kcal/dag ibland.
  Sen att jag kommer va hungrig, jag kommer faktiskt säkert svälta, har bara med huvudet att göra och inte alls med magen ;)
  Jag kommer att hålla er uppdaterade här så ni får se hur det går :)

 • Jenny

  Heja heja Tess!!!
  Men en liten tanke – hur ska du orka träna så hårt som du gör på så lite mat? Jag skulle svimma tror jag!!!

  Kram på dig :-)

 • Inga

  Ska bli spännande och följa dig nu när du fått lite ”nya”direktiv!
  1700 kcal/dag – låter onekligen lite i mina öron – fast jag vill väl helst ha det dubbla och hoppas på viktminskning ändå *S*