There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Vi är framme!

- juni 22, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Japp, vi kom iväg enligt plan i går morse och ägnade förmiddagen åt att sitta och köra upp från Stockholm till Härnösand. På väg Själva bilturen gick jättebra. ungarna satt...

Japp, vi kom iväg enligt plan i går morse och ägnade förmiddagen åt att sitta och köra upp från Stockholm till Härnösand.

På väg

Själva bilturen gick jättebra. ungarna satt ganska snällt i bilen och Inka och jag delade på förarplatsen. Lunch åt vi ungefär på mitten, på en vägkrog med mat som var ätbar men det var typ allt.

Frukostbordet, före frukost

I Härnösand

Runt 15 var vi uppe och installerade oss i lägenheten för att lite senare ta en promenad runt och kolla lite på omgivningarna.

Vi käkade glass, köpte tacos till middag och lät ungarna jaga runt på en lekplats.

Med Rosé

Lagom till middagen knäckte vi rosédunken och gjorde både middagen och diskandet roligare med gott vin.

Vin & ostbågar

Internet måste vi ju ha

Vi har ägnat en hel del av kvällen igår och morgonen idag åt att få internet i bägge våra datorer. Nu har vi fått det att fungera, vilket jag själv tycker är rätt coolt.

Vi surfar nämligen båda två, från varsin dator genom min mobiltelefon.
Dessutom med en helt ok hastighet.
Sånt gillar jag i alla fall!

Jag bjuder på några fina bilder från köksbordet.

Idag

Förmiddagen satt vi inne, ägnade oss åt att få saker och ting att fungera för att vi skulle kunna uppdatera en Iphone till senaste os.
Det tog ett tag men vi löste det.

Sen gav vi oss ut på promenad och var och hälsade på inkas mamma.

Hem igen för att äta lunch och sen drog vi till Sundsvall för lite shopping. Vi hamnade till slut i Birsta köpcentrum, där vi åt middag och promenerade runt i jakten på jeans, jacka, och lite av varje.
Pizzan jag åt till middag var en av de godaste jag har ätit och jag åt upp hela. Den var super!

[svgallery name=”100622″]

<object id=”bplayer” classid=”clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000″ width=”176″ height=”180″><embed name=”bplayer” src=”http://static.bambuser.com/r/player.swf?vid=842718″ type=”application/x-shockwave-flash” width=”176″ height=”180″ allowfullscreen=”true” allowscriptaccess=”always” wmode=”opaque”></embed><param name=”movie” value=”http://static.bambuser.com/r/player.swf?vid=842718″></param><param name=”allowfullscreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><param name=”wmode” value=”opaque”></param></object>
  • Martina

    Hej Tess
    Det var så tomt utan dig på pumpen igår, och Inka med såklart. :)
    Hoppas ni har det skönt så ses vi snart
    Kram på dig/er