There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Vi skickar hem alla spöken som kommer idag

- oktober 30, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Hur svårt ska det vara att förstå att Halloween bara är den 31/10, ALLTID är den 31/10, och har absolut ingenting att göra med Allhelgonahelgen? För en del är det...

Hur svårt ska det vara att förstå att Halloween bara är den 31/10, ALLTID är den 31/10, och har absolut ingenting att göra med Allhelgonahelgen? För en del är det uppenbarligen väldigt svårt att förstå.

Halloween

Jag har inget emot att vi importerar sånt som Halloween. Bus eller Godis kan ju vara rätt roligt för att inte tala om alla roliga Halloweenfester för oss vuxna, men det är sjukt irriterande att en del föräldrar tycker att det är helt okej att skicka ut barnen och tigga godis fel dag.
Lite respekt tack, det är allt jag önskar. Lite respekt för att jag kanske inte tycker att det är så roligt att ha barnen i monstermasker plingandes på dörren 3 dagar istället för en.

Lite respekt för själva Halloween också. Bus eller godis innebär ju att väljer man bus ska det faktiskt hända nåt busigt, men det är det sällan det gör. Nä ungarna går mest runt och tigger.

HalloweenDen 31/10, så det så!

Alla spöken som har valt att plinga på vår dörr idag har blivit ivägskickade utan godis. Tack men nej tack sa vi, och bad dem återkomma imorgon. Inte för att vi inte har nåt godis, vi har hur mycket som helst, men jag vägrar en 3-dagars Halloween.

Själv mutade jag bort hela Bus och Godis biten från mina ungar, eller från Lilla M som var den som ville gå runt och knacka dörr. Jag köpte äckligt mycket godis och så får alla äta hela helgen. Det som är kvar på Söndag kväll slänger jag i soporna.

Fredagkväll

Igår var jag hemma hos Eva tillsammans med Tina, Jenny och Jesse. Det var en jättetrevlig kväll med god mat och god läsk. Bilen rullade in på parkeringen strax efter 1 på natten.

3

Idag har jag varit hos 3 och skällt på dem för att min telefon fortfarande inte fungerar som den ska. Det var verkligen inte det roligaste jag har gjort och arg som ett bi var jag. Tyvärr resulterade det i att jag skällde ut en person i 3-butiken och en person på kundtjänsten trots att det inte var deras fel direkt. Å andra sidan så är det ju aldrig deras fel hur man än ser på saken, så det fick bli så.

Nu överväger jag seriöst att byta till Iphone, och det har inget alls att göra med att jag inte gillar min Desire, jag älskar den! Men Apple är de enda som har en service som är vettig när mobilen strular och efter 2 månader utan mobil börjar jag verkligen inse vad det är värt.

Godis och träning

Sen var vi och shoppade 5 kg smågodis på Maxi, innan vi drog hem och käkade lunch. Jag åt grön ärtsoppa och ett par mackor.
Direkt efter lunchen var det dax att dra till Farsta för skön Body Combat. Ett milt snurrigt pass, men jättebra.
Jag tränar rätt ofta för Inka , och tycker att det är helt ok att ”guds gåva till gruppträningen” faktiskt inte alltid ser ut att vara född rätt in i varenda koreografi.
(Vilket du alltid gör, ALLTID, om du undrar.)
Men det är ju bara min åsikt.

Cop OutMiddag fram för tv:n

Sen var det bara att åka hem och kliva in i köket där Darling stod och lagade middag, ungarna höll på att duka och det var skytteltrafik ut i vardagsrummet med mat, tallrikar, dricka osv. Vi åt kycklingfajitas och kollade på en film med Bruce Willis som var jätterolig och riktigt bra. Cop out om någon är intresserad.

Nu har Darling dragit till stan med Stora R för att kolla Saw 3D på Rigoletto och jag sitter och kollar på tv och bloggar. Lilla M ligger i soffan bredvid mig, Lilla R och Lilla T sitter med datorerna, en här i soffan hos mig och en i köket.

Det måste vara en av de bästa sakerna med en stor familj, att man aldrig behöver vara ensam. Jag som oftast inte tycker att det är så mysigt att vara alldeles själv, uppskattar det, samvaron, sällskapet.

  • http://www.partypinglan.se Tess

    Det är alltid roligt att lära sig nåt nytt :)

    Jag avfärdade relativt få spöken igår, vi får väl se hur många som dyker upp idag.

    Jag känner att Halloweenmonstret här hemma (jag) har redan dykt upp (jobbig start på dagen) ;)

  • http://www.ellinorswebbdagbok.blogspot.com Ellinor

    Hi hi … Då vet jag det till nästa år för jag trodde att Halloween alltid var sista helgen i oktober och alltid på lördagen he he … så mina busisar var ute på bus o godis idag, vad ledsna dom hade blivit om dom hade kommit hem till dig … Men nu vet jag att det är den 31okt så nästa år kommer det att bli rätt ;)