There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Viktökning och tatueringsplaner

- juni 2, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Av Boot Camp veckan blidde det ingenting. Jag e ledsen att säga det, att erkänna, att jag helt enkelt gav upp. Den blev en vilovecka istället. Inte för att jag...

Av Boot Camp veckan blidde det ingenting.
Jag e ledsen att säga det, att erkänna, att jag helt enkelt gav upp.
Den blev en vilovecka istället. Inte för att jag tänkte att jag behövde en sådan, men det kanske jag gjorde. Träningen föll bort, annat kom i vägen och lusten, drivet, saknades helt och komplett.
Så jag tog beslutet att helt enkelt skita i träningen några dagar.

Veckan avslutades storstilat med fest, alkohol och god mat vilket gav resultatet 73.1 kg på vågen i morse.
Nu är det med andra ord dax att skärpa till mig!

Av nån orsak e jag inte helt hundra. Jag har haft en väldigt bra vecka, en rolig vecka, men ångesten har gjort sig påmind, varför vet jag verkligen inte.
Jag har medvetet valt att inte se det här som ett misslyckande. Vad gör väl en oplanerad vilovecka om hundra år? Ibland måste man (JAG) tillåta mig själv att trilla av och inse att jag kan klättra upp igen om jag bara vill.

Planen nu är att dra åt bromsen. Äta bra mat, träna, gå ner till under 72 kg.

Så från en sak till en helt annan.
I fredags var jag hos tatueraren och pratade tatueringar. Jag visade mina taffliga teckningar och hoppas att han kan göra nåt vackert av det hela. Det blir två tatueringar, som görs vid samma tillfälle. Enklast så.
Den ena tatueringen är min ”vigselring”.
Tanken var att tatuera in en ring men jag insåg snabbt att hur bra det än lät i teorin så var det inte lika bra i praktiken. Taureringar på fingrar och händer håller inte. De vattnas ur, och blir fula snabbt. Vi pratar veckor.
Så jag gick hem och funderade lite kring detta.

Jag bär inte min vigselring av flera orsaker. Dels för att den är för stor. Den är av titan så ska jag ha en mindre måste jag köpa en helt ny. Dels för att jag tycker att den är i vägen när jag hanterar hundarna. Jag har gjort mig illa när ringen fastnat under kopplet med en hund i andra ändan som gör utfall.
För mig är ringen en symbol som utåt visar att jag är gift. I mitt hjärta är jag jäkligt gift oavsett så för mig spelar det inte så stor roll.

Däremot har jag den senaste tiden känt att jag verkligen vill ha nåt som för mig symboliserar kärleken och bandet till Maken. Och jag vill ha det permanent skrivet på min hud allra närmast kroppen. Vi har ändå varit tillsammans sedan 1993 och vad som än händer kommer han alltid att vara viktig i mitt liv.
Det kommer inte bli en tatuerad vigselring, men till slut kom jag på var och hur jag vill ha det.

Den andra tatueringen kommer bli stor. och den kommer placeras på undersidan, insidan, av höger underarm. Det blir text och sen en symbol. Jag vill inte berätta för mycket, det är roligare att visa sen, men texten har med karma att göra, och med mig själv. Symbolen står för balans, harmoni, vishet, styrka, trygghet.

Jag fick en tid hos tatueraren om 4 veckor, den 26/6.

Men nu är det måndag. Den första måndagen i Juni och sommaren 2014. Och nu har jag två och en halv vecka ungefär till invägning på Södertälje sjukhus, dessutom måste jag ner under 72 för att hålla mina mål, så nu blir det mat och träningsfokus några dagar.
På torsdag drar jag till Karlstad med hundarna och Maken hela helgen så då blir det lite annat än bra mat, men huvudsaken är att göra alla andra dagar superbra!

Trevlig måndag folks!
OMG Scale