There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Vilka är ni?

- januari 13, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 9 comments -

Med dryga 1000 besökare varje månad tycker jag äntligen att det känns som om bloggen tar sig. Det är helt klart så mycket roligare att skriva när jag vet att...

Med dryga 1000 besökare varje månad tycker jag äntligen att det känns som om bloggen tar sig. Det är helt klart så mycket roligare att skriva när jag vet att ni läser.

Frågetecken

Vid det här laget börjar ni väl veta rätt mycket om mig och min vardag.
Så jag frågar er vilka är ni? Var kommer ni ifrån? Och vad gillar ni med bloggen?
Vill jag veta det? Ja det vill jag!

Nu väntar jag med spänning på era svar!

 • http://www.partypinglan.se Tess

  Hej Ingrid.

  Tack för att du gillar min blogg.

  Vi är många som gått ner mycket om och om igen. Konstigt att det är så trots att vi ofta vet hur vi ska göra.

  Jag önskar dig lycka till och hoppas att vi hörs snart igen :-)

 • http://www.partytess.se Ingrid

  Hej! Tror att jag nu fattat hur detta funkar. Din blogg är såå bra och intressant och jag känner igen mig i mycket. Har gått ner drygt trettio kg ett flertal ggr efter barnen och vet egentligen rätt mkt om hur man går ner i vikt men vill för första gången göra allt för att leva detta resten av livet.

 • http://www.partypinglan.se Tess

  Hej Emilie och tack för din jättefina kommentar.

  Det är alltid lika roligt att få vara den som inspirerar och det är väldigt glädjande att du gillar min blogg och det jag skriver.

  Det känns superkul att veta att du följer mig och jag hoppas att du lämnar lite kommentarer och uppdateringar så att jag får veta hur det går för dig.

  Tack för att jag fått ta del av dina tankar. Jag hoppas vi hörs av snart igen!

 • Emilie

  Hej,
  satt en dag för någon vecka sen och slöade framför datorn och hittade din blogg. Bestämde mig efter fem minuter att nu j-ar ska jag ta tag i mig själv! Satte datumet 1 Februari som dagen D och nu är det nära…men jag blir lika inspirerad varje gång jag tittar in och planen är att följa dig för att veta att DET GÅR!! Har ca 15 kilo som jag tänkte ge till bättre behövande och 2 barn som håller mig igång den mesta tiden. Man med eget företag och hus med tillhörande husdjur i olika former och storlekar :) Sjukskriven efter en operation för ca 12 veckor sedan och ska använda min tid bättre för var dag.
  Så…det var en liten bikt/presentation från mig, fortsätt att blogga så blir jag SÅ glad!

 • http://www.partypinglan.se Tess

  Hej Lena.

  Kul att du gillar min blogg. Det gör mig verkligen jätteglad!

  32 kg är otroligt bra! Vad duktig du är!
  Måste kännas skönt att närma sig målvikten.
  Skönt att höra att du är stolt för det har du verkligen all anledning att vara.

  Så långt har jag inte kommit, fast även jag har tappat en del vikt, men jag har långt kvar till mitt mål.

  Det gör mig på sätt och vis inte så mycket, att det är långt kvar alltså, för jag har mycket att rätta till på vägen och det kan gott ta lite tid.
  Det enda som är riktigt segt är att jag stått still så länge. Platåer är så trista att ta sig förbi.

  Kul att höra av dig!

 • Lena

  Jag heter Lena och bor i Borås. Hittade hit när jag behövde inspiration för min egen viktminskning. Går själv på vv och börjar närma mig målvikt, -32 kg har det blivit hittills (ja, jag är förbaskat stolt över mig själv) Är helt såld på din blogg och läser nästan varje dag :-) Kramis Lena

 • http://www.chokladprinsessan.blogg.se choklad

  Hej tack för din kommentar. Ja jag vet att jag behöver sova mer…
  Nu väntar jag på middagen i ugnen, sedan ska jag hoppa ner i sängen. förhoppningsvis sover jag snabbt.
  Kram!

 • http://www.partypinglan.se Tess

  Ja då har vi ju långa ungar bägge två :-) Jag kommer vara kortast i familjen inom några år med mina 1.60

  Jag önskar att jag hade nån mirakelkur för viktminskning men som du vet går det segt för mig. Kommer jag på nåt så hojtar jag :-)

  Tack för kommentaren. Det var jätteroligt att få veta lite mer om dig!

 • donna

  Jag är en twittermorsa från Helsingborg som fick upp ögonen för dig genom att jag följer din man på twitter. Har en 16-årig son som är 2.01 lång med 48,5 i skor. Jobbar mycket, tränar för lite och försöker komma på ett bra sätt att gå ner 20 kg :-)