There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Vilken fredag!

- juli 3, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Oj, lite äkta radhusdramatik fick vi igår kväll. Jag älskar området jag bor i, här händer det alltid något, och jag håller fast vid att jag har världens bästa grannar....

Oj, lite äkta radhusdramatik fick vi igår kväll. Jag älskar området jag bor i, här händer det alltid något, och jag håller fast vid att jag har världens bästa grannar.

JordgubbarAnders kom över och grillade med oss igår. Det var verkligen jättetrevligt och snälla Anders hade med sig en massa gott som han bjöd på. Vi grillade kött och grönsaker. Jag hade gjort en quinoasallad och hummus som vi åt med pitabröd, och till efterrätt bjöd Anders på jordgubbar och grädde.

Utmaningen

Med 4-snabba kilos utmaningen i bakhuvudet hela tiden hoppade jag över aioli och bea. Jag höll mig till ett glas rosé, ett glas rött och en drink. Anders blandade en god Tequila Sunrise som var svår att motstå. Försökte helt enkelt göra bra val under kvällen, väl medveten om att jag gick in i utmaningen som en underdog.

Radhusdramatik

Själva radhusdramatiken bestod i en granne som tröttnat på att bollarna från fotbollsplanen inte bara träffade dem och barnen utan också ständigt hamnade på deras tomt och förstörde det mesta som fanns att ha sönder.
Under de 10 åren jag bott här har vi aldrig haft så stora problem med bollarna från fotbollsplanen som just nu, men killarna som spelar är äldre och trots tillsägningar tar de ingen eller bara lite hänsyn till oss som är grannar med planen.

Grannen ruttnade i alla fall och beslöt sig för att ta saken i egna händer riktigt radhusdramatiskt. Han fick fram en motorsåg och med den i högsta hugg knatade han ut på planen och försökte tydligen såga ner fotbollsmålet som vätter åt vårt håll. Det gick uppenbarligen inte så istället trasade han sönder själva nätet i målet med förhoppningen att målet åt andra hållet skulle börja användas istället.

Självklart bröt det ut hätska diskussioner och självklart var det någon som ringde polisen. Polisen som uppenbarligen hade en trist kväll ryckte ut med 3 bilar på larmet att en man med motorsåg gick lös på ett fotbollsmål i vårt radhusområde.

Vi andra som satt på första parkett följde händelserna intresserat. Det är inte varje dag det är sån dramatik här i området. Jag ångrar att jag inte var snabb nog för att Bambusra det hela.

Bp med mina två  favvosar

(Min favvotränare och min Darling, förtydligar jag så ingen behöver fundera…)
Igår tränade jag Bp i kurvan och Darling var med och testade. Han tyckte att det var roligt, tyckte Inka var duktig och tyckte att det var intressant att få en inblick i min träningsform. Vi tre åt gemensam lunch som i det stora hela var väldigt trevlig och gjorde sällskap till Ikea för lite shopping.

Ikea

På Ikea shoppade jag tvål och schampo från deras familysortiment, jag tycker de doftar jättegott och sen blev jag blombud åt en snygg palm med tillhörande snygg kruka som jag gjorde en hemleverans på. Vi sa tack och hej åt Inka som skulle jobba och drog till Haninge C för att shoppa öl på Bolaget och sprang sedan runt och kollade efter shorts till mig.

Klädshopping

Det är inte roligt att shoppa kläder när allt jag hittar som jag gillar är saker som inte passar. Jag har visserligen gått ner flera storlekar men inte tillräckligt många för att kunna shoppa det jag vill. Ett par snygga shorts hittade jag och de var givetvis för små. Så det blev inga shorts, bara mer ångest och en önskan om att allt skulle gå lite snabbare.

När vi var klara var klockan redan 18 och det var bara att skynda hem, preppa middagen och vänta på Anders. Jenny och Jocke kom förbi en snabbis igår också och tog ett glas vin med oss. Väldigt trevligt!

Idag

Idag är det blå himmel och sol. Jag ska sola fläsket, grannarna får helt enkelt blunda om de inte gillar utsikten och sen i eftermiddag är det BodyCombat. Jag har en massa saker att ta tag i hemma men planerar att helt enkelt blunda för allt och bara njuta av dagen.

Ibland behöver man prioritera njutning.