There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Vilket är ditt soundtrack?

- april 2, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag är inte ensam om att gå runt med lurar i öronen jämt, och musik i dem på hög volym. Jag brukar tänka att det är soundtracket till mitt liv....

Jag är inte ensam om att gå runt med lurar i öronen jämt, och musik i dem på hög volym.
Jag brukar tänka att det är soundtracket till mitt liv. Ibland är det deppigare och lite melankoliskt, just nu är det Swedish House Mafias senaste skiva och den är långt från depp.
Jag går gärna i takt med musiken och ler när jag ser att folk visst såg att jag väntade in tåget eller bussen i takt med musiken i lurarna.

Ibland när jag går genom stan så ser jag att nästan alla som går ensamma har lurar i öronen. Alla är i sin egen bubbla. Ingen lyssnar längre på stans ljud.

Måndag igen efter en helg som liksom inte räckt till den här gången heller. Alltid mer att göra än timmar på dygnet. Helt klart borde jag vara mer effektiv i veckorna för att verkligen komma ikapp, men då hinner jag inte träna och jag tror att i slutänden förlorar jag mer på det än jag vinner.
Kanske får acceptera att ligga efter jämt. Eller sänka kraven.
Vilket som.

Men vi har hunnit med en del och det har varit en bra helg, fast lite kort. Tre arbetsdagar kvar, sen är det påsklov, då hoppas jag hinna ikapp lite mer.
Speciellt sånt tråk som att ta tag i grejer som ska till tippen, fixa nån som pustar mina fönster, boka tid för däckskifte och stenskottsfix, ja sånt typ.
På torsdag skulle jag egentligen jobba, men jag har faktiskt tagit ledigt. Istället ska jag till stan och bli lite ompysslad.

Igår frågade jag barnen vad de ville ha på årets påskbord. Sushi, asiatiskt, ägg eller traditionell påskmat, blev svaren. Det känns som att jag har lite att välja mellan.

Träningen har jag legat lågt med några dagar men idag är det dax igen. Jag kommer köra om förra veckans program eller ev. köra det passet jag misslyckades med hela veckan.
Det är dax att det släpper nu tycker jag. Så att det börjar kännas lite enklare att springa längre sträckor. Jag kommer inte klara min utmaning om jag inte pallar att springa mer än 20 minuter.
Folk som är tyngre än mig kan ju, så det måste helt enkelt gå.

Men först jobb!