There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Yderby8

- oktober 19, 2009 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Jag passar på att puffa lite för något jag knappt ens känner till. Så kan man ju också göra tänkte jag. Kryddparty I lördags var jag bjuden på kryddparty men...

Jag passar på att puffa lite för något jag knappt ens känner till. Så kan man ju också göra tänkte jag.

Kryddparty

I lördags var jag bjuden på kryddparty men så vart det inte. Damen med kryddorna behagade inte komma och värdinnan hade då snabbt använt sig av nödlinan ”Ring en vän” och istället jagat dit en trevlig tjej som äger och driver en butik i Aspudden med det udda namnet Yderby8.

Angelina hade tagit med sig smycken som var jättefina och flertalet av gästerna handlade både ett och annat. Jag köpte inget för jag hittade inte något jag kände att det måste jag verkligen bara ha och jag är inte heller en person som vanligtvis använder mig av smycken. Till fest, ibland, när jag kommer ihåg alla fina halsband och armband jag har. Vanligtvis har jag endast alltid två saker på mig jämt, min förlovningsring och min vigselring.

VILL HA!

Förutom det hade hon med sig doftande saker som reeds, keramik innehållande doftolja att ha i garderober eller varhelst man vill att det ska dofta och annat i samma stil.
Det jag verkligen föll för var dock en halsduk/sjal som hon stickat åt värdinnan Ann. Den var supersnygg. JAG VILL HA! :) Jag som aldrig använder sånt…Hmmm hur ska jag lösa det då?

Ja, jag lär väl inhandla en och lova mig själv att den kommer jag använda hur mycket som helst.

Angelina verkar sälja det mesta och säljer även kläder, ljus, porslin, vaser…

Yderby8 har givetvis en hemsida och om den kan jag inte säga annat än att den verkligen var otroligt trist i sin utformning och saknade typ allt man kan önska. Med en sån mysig butik, med så fina saker skulle det inte vara svårt att göra något mycket bättre. Ja, mysig butik, vet jag inte för jag har ännu inte varit där, men jag gissar att den är mysig.

Angelina ordnar även klädpartyn i butiken efter stängningsdags för de som önskar och jag hoppas jag kan gå på det som bokades upp i lördags.

Någon av er som känner till butiken? Vad tycker ni?

Jag återkommer när jag varit där med lite mer info.

Bilden på framsidan kommer från http://www.yderby8.se