There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Ynklig…

- maj 19, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Fasen vad jag känner mig ynklig just nu. Magen gör så satans ont. Yrseln har fortfarande inte riktigt släppt. Huvudvärken kommer och går men medicinen funkar i alla fall. Och...

Fasen vad jag känner mig ynklig just nu. Magen gör så satans ont. Yrseln har fortfarande inte riktigt släppt. Huvudvärken kommer och går men medicinen funkar i alla fall. Och så är jag så trött. Jag gör inget annat än somnar, hela tiden. Energin är verkligen helt och komplett slut. Jag orkar inte tänka.

Kanske är det nu kroppen verkligen gjort slut på alla depåer och ska gå över till att förbränna fett istället. Det är dax för det tycker jag. Jag hatar att inte orka.

Söndag idag. Och vi har inga planer förutom hemmapyssel och sånt. Jag behöver göra min hemläxa som jag fick av kuratorn sist, ska ju dit igen på tisdag. Tänkte hänga upp gardinerna som jag köpt på Ikea och som fortfarande ligger i en blå kasse i badrummet.

Själva flytet går annars över förväntan bra. Jag räknade med att jag skulle vara jättehungrig och jättesugen och jag gör mitt bästa för att undvika allt som kan trigga suget, men ändå, jag är varken vrålhungrig eller jättesugen, än.

Jag tar allt en dag i taget.

Veckan som kommer innehåller väldigt roliga saker. Det är bra, för då kommer även den passera fort.

På måndag ska jag träffa Maja, min finaste polska vän. På tisdag ska jag till kuratorn. Det är ju inte så roligt, men samtidigt känns det som att det är inte en dag för tidigt att jag tar tag i min själ. På torsdag är det Sabaton och Grönan!

Önskar er alla en bra dag!